merete matthiesen yoga & kropsterapi & kunst


MANUVISION
KROPSBEHANDLING

En behandling for dig som vil have mere end en omgang massage. Til dig som er nysgerrig på, hvad mere din krop kan mærke og føles som...og måske få øje på et reaktionsmønster.

Jeg arbejder igennem hele din krop, med mindre du har noget spcifikt du gerne vil fokusere på.


Behandling foregår på briks.


Der er som om der ligger hemmeligheder gemt for os i vores krop. Ved at slippe en muskelspændning kan du ofte slippe af med en habitus i dit liv - eller tilgroet tankesæt kan løsne sig.....

Livets spor kan være hensigtsmæssige og masser af gode vaner og spor, men nogle gange er vi nogen som får ondt... Og nogle gange kan vi selv gøre noget for at slippe af med det - andre gange er det umuligt. Men når det sker - er det en befrielse.


Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut & træner i 2011 og jeg har udført 100-vis af behandlinger siden da.


Åndedrættet er en vigtig del af dit velbefindende.

En trofast følgesvend -  og en begivenhed -  vi ofte tager for givet som velfungerende. Der findes faktisk mange måder som et menneske kan trække vejret på og afhængig af situationen.

Spontant og vanedannende har vores vejrtrækning sin helt egen struktur som passer til det liv vi har mødt.

Ved at få fokus på åndedrættet

får du måske øje på nogle mønstre

du ikke før har opdaget. 


Vores levede liv har indflydelse på vores krop.

Vores reaktioner på livet, påvirker vores kroppe; Muskelspændninger og åndedræt. Og forskning tyder også på at det påvirker på et dybere plan. (Du kan bare begynde at undersøge begrebet placebo...)


Måske har du for mange hovedpiner, er træt, drænet eller bare brug for at komme til at slappe af i din krop. Måske føler du dig stresset. Bekymret. Forstoppet.

Eller har gamle skader, kramper, smerter ...

- eller noget helt andet -

som du går og undrer dig over sker i din krop.


PRIS

45 min 650 kr

1 time 850 kr.


Lokation:

Fuglsang Herregaard

Nystedvej 73, 4891 Guldborgsund


tidsbestilling SMS eller mail:

T: 29219902

merete@mereenddutror.dk 


PRIS KBH 1 TIME: 1050,- KR

NOR

HEJREVEJ 30 3 SAL, NV


Hvordan bærer du

dig selv

Tanker skaber følelser.

Følelser mærkes i kroppen

- og sætter spor

MANUVISION
HOLDTRÆNING 

Træningen starter i fødderne. Vores fundament. Derfra arbejder op i gennem kroppen igennem alle led.

Helt ind i nakken, skuldre og kæbeled. 


Træningen er bygget op og skruet sammen af elemeter fra yoga, gymnastik, karate, dans - og sikkert alt muligt andet. En træningsform som aldrig er det samme. Men altid arbejder igennem en hel krop, og med respekt for hver enkelt menneskes oplevelse af krop.

En træning kan indeholde styrke, balancer, udholdenhed, smidighed og veksler mellem dynamiske øvelser, der får pulsen op, og dybe stræk, der afspænder kroppen.


Du skal være nysgerrig på din krop og dine reaktioner. Vi arbejder også med åndedrættet på flere forskellige måder - og derfor også dit nervesystem.


Alle klasser afslutter med stræk og en lang afspænding

(ca. 15-20 min) / guidet meditation / åndedrætsteknikker


For rigtig mange mennesker "lander" mange smerter og skader omkring et led eller flere. Så vi laver bevægelse og bevægelig og udfordrer styrken i og omkring leddene.


Vi vækker muskler og dermed også bindevæv, stimulerer kredsløbet, styrker ryg og mave og smidiggør vores led, så du vil føle dig mere energisk og forhåbentlig også mere "fri" i kroppen. 

Større kropsbevidshed giver ofte en glæde af at føle sig mere hjemme. At kunne noget "mere" med vores kroppe er en gave, og hvis ikke vi bevæger os og udfordrer f.eks. "stivheder", så er det helt sikkert at det med tiden vil "fryse" endnu mere sammen i ubevægelighed..

 

Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut & træner og jeg guider dig igennem øvelserne ud fra mine 30 års erfaring med holdtræning og100-vis af klient-behandlinger.

 

Det er ikke smukt og skal ikke være perfekt, men hver i sær arbejder med sin egen krops udfordringer. Vi træner for at mærke at blive stærke, smidige og kunne gå ud i livet med en god følelse af at være (i) en krop. At mærke, finde,undersøge sine egne grænser...